Verjaardagen en familiefeesten

Wij draaiden al op vele verjaardagen, thuis of in een zaaltje, kleinschalig of wat groter.

             Trouwfeesten

Uw trouwfeest is (als het goed is) eenmalig en de muziek moet dus raak zijn, voor jonge en oudere gasten. We hebben veel ervaring met trouwfeesten, bijvoorbeeld een diner dansant met na afloop disco.

70's 80's discofeesten

Freestyle Party Machine heeft diverse malen het dak er af laten knallen tijdens 70's/80's discofeesten, zoals bijvoorbeeld in Cafe Restaurant 'De Tuin' in Rotterdam.

Reünies, schoolfeesten en jubilea

Herinneringen ophalen met muziek uit die tijd... Freestyle Party Machine regelt het! Zo draaiden wij op de reunie van Scholengemeenschap Hugo de Groot in Rotterdam, een groots feest met honderden oud-leerlingen.

   Recepties     en bedrijfsfeesten

Freestyle Party Machine verzorgde onder andere de muziek tijdens de opening van het Rotterdamse kantoor van de Informatie Beheer Groep, de opening van grafisch bedrijf Pressure Line en de kerstborrel van de dienst Jeugd, Onderwijs en Samenleving in Rotterdam. Jazzy- en loungeachtige muziek geven uw gasten een relaxt gevoel.

Voor- en na programma's artiesten

Optredens van bands of artiesten kunnen wij omlijsten met de juiste muziek vooraf en na afloop. Wij draaiden onder andere tijdens een schuurfeest in Zwijndrecht met twee bands, maar ook verzorgden wij het voor- en naprogramma van een optreden van 'de andere band' van Barry Hay (bekend van de Golden Earring) in cafe restaurant 'De Tuin' in Rotterdam. Ook verzorgden we de afterparty van theaterconcerten van Gare du Nord en de Cubaanse groep van Pancho Amat.

10 jaar feest!

2010: Feest i.v.m. tienjarig bestaan Freestyle Party Machine

DJ team 'Freestyle Party Machine' bestaat 10 jaar! Op zaterdag 6 november 2010 (van ca. 17.30 – 01.00 uur) vieren we dit in de brasserie van Café Restaurant ‘De Tuin’ aan de Kralingse Plas te Rotterdam.

Tien jaar geleden zijn we daar zo ’n beetje begonnen, met o.a. de fameuze 70’s party’s die we (Harold en Koert Sauer samen met Anand Gopi) daar verzorgden. De afgelopen tien jaar hebben we als Freestyle Party Machine met heel veel plezier en succes op vele feesten en evenementen gedraaid en de groei zit er nog steeds in. We vieren ons feest graag met jou & jullie! We vieren ons feest graag met onze klanten van de afgelopen jaren, met vrienden, familie en andere leuke mensen. We beginnen met lekkere lounge, soul, jazz en broken beats. Dit is tijdens het eten van 18.00 – ca. 21.00 uur; de Tuin biedt onze gasten een speciaal ‘Freestyle Party Machine 3 gangen menu’ aan voor 25 euro excl. drankjes. Vanaf 21.00 uur gaat de muzikale vlam in de pan, waarbij de beste muziek uit allerlei muziekstijlen voorbij gaat komen. En daarop zal wat ons betreft veel gedanst gaan worden! Dus: Smullen, luisteren en/of dansen die avond, zowel voor muzikale en culinaire fijnproevers! De entree is gratis, neem jezelf en andere vrolijke feestgangers mee. Eten en drinken is voor eigen rekening.

Wil je erbij zijn? Geweldig! Laat het ons even weten en stuur dan een mailtje naar freestylepartymachine@hotmail.com. Wil je tevens komen eten en gebruik maken van het speciale Freestyle Party Machine menu? Geef dan via de e-mail de volgende zaken aan ons door: Je naam en (post)adres, je telefoonnummer en het aantal personen. Wij zorgen dan voor een tafelreservering op jouw naam en je krijgt hiervan uiteraard een bevestiging toegestuurd.

Dit wordt een feest van ons, van jou, jullie, wij en zij. Met elkaar. Dit wordt een onvergetelijk goed feest! Leg ‘m vast in je agenda en kom ook! En…neem leuke vrienden mee! Kom vroeg dan kunnen we langer feesten!

Restaurant De Tuin

Freestyle Party Machine

Freestyle Party Machine - HYVES